|
גולשים היקרים. אני פונה בפעם השנייה ( הפניה הראשונה מהבוקר כבר נמחקה) אלכם, שלא כותבים כאן, אבל קוראים ורוצים לדעת – מה קורה בעכו.
הכתבים, שכותבים למען מקום ברשימת הבחירות, למען תפקיד עכשווי ועתידי, מתוך תקווה לקבל תפקידים – הם לא יכולים לקבוע סדר עדיפויות באף מקום, חוץ מהבית שלהם.
פעם ולתמיד- די לקשור הכול, מה שאני כותבת עם בעיה מדומיינת , שכותבים קבועים ילבישו עלי. אין שום קשר בין אישיותי וכישלון של ראש העיר וסגנו הראשון בהנהלת העיר. הם נכשלו. ועל תספרו לנו על 5 כוכבים. ש110 ערים מתוך 130 מועמדים קיבלו אותם. היו עוד 10 יותר טובים ו10 פחות טובים. לא חוכמה גדולה. אני עיתונאית ואף אחד לא יקנה אותי בשום מחיר. יש לי זכות להאשים את עיריית עכו שדרך לשכתו של סגן ראש העיר נוימן הזמינה כתבת דיבה נגדי ושילמה עבורה כספי הציבור. אני יכולה לגיד, שע''ד מטעם ראש העיר וסגנו טען נגני דיבה ורק אחרי פניתו של ע''ד שלי חזר בו. אני יכולה לאשים מקורב של ראש העיר בניסיון תרגיל מסריח נגדי. אף אחד לא יכול לאשים אותי בדברי דיבה. כאני כותבת דברי אמת. ולחבר'ה נאמנים כאן אין מה לענות. אז מתחלים לחפש כמה אני אישית לא טובה.
דן גבאי, אתה מפחד להפסיד מקום עבודה? צביקה, אתה קיבלת הוכחה שראש העיר דואג בבחירות לעצמו ולא לרשימה שלו? הוא מבקש מכל רוסי להצביע עבור נוימן ועבור לנקרי. איפה רשימת של פז? ygrinb, אני לא מתגעגעת למח' הקליטה. היום אני מרווחה יפה מאוד וגם כותבת בכול עיתונים מרכזיים בשפה הרוסית. רק בבחירות האלה כמה מעומדים מערים אחרות כולל מעומדים לרשות העיר נעזרים בכתיבתי ושילמו לי יפה. בעכו ירשתי לעצמי לכתוב חינם. נכון, אם אני נמשכתי לעבוד,עכו לא הייתה מתפרסמת (ולא רק בישראל), על שיטה חדשנית בקליטה קהילתית – דרך מתווכים, שהם- חברים של נוימן. למי חשוב, שבלילה הראשון אחרי העלייה עובדת מח' הקליטה יחד עם מתווכים הייתה משכנעת את עולה חדש לחתום על חוזה שכרות בלי לדעת איך נראים אותיות בעברית. וראש העיר היה מחזיק תיק הקליטה. מי שהוא חשב על 200 דירות ריקות, שעבורם שולמו מיליוני דולרים חודש בחודשו בתקופה של 3 שנים ועולים חדשים נמסרים למתווכים? משהוא דאג לסגור במוטל ארגמן בית בושת?
אז דברים האלה נעשו עקב כך, שלריסה- לא בסדר, או בנסיבות אחרות?
אתם גאים בטיילת החדשה? הייתי שם היום. עוד מעט תראו מה מוסתר מהעיניים של גולשי עכונט. כותבים מהתחייבות מנסים להסביר, שאין מועמדים טובים? זה לא נכון. יש לנו אלי סיטבון ונחמיה מיכאלי, שנהם טובים מאוד ואפילו כל אחד יותר טוב מלנקרי . ראינו בנוהמות של יום כיפור- מי הוא הגבר בעיר שלנו, מי לא נתן זקן בידיים של אף אחד... ראש העיר הביא לעכו נורמות משלו, שהיום נתפשים, כנורמות חיים, אבל הם רחוקים מלהיות נורמות. אפילו בשלטי הבחירות ניסה לשתול את הנורמות. וועדת הבחירות החזירה נורמות של לנקרי לנורמות של חוק.
וזה לא התיקון היחידי והאחרון...
|
|