חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 19:32

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הבוחר אמר את דברו אך...
הודעהפורסם: 29 מרץ 2006, 21:43 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

כבר לפני שנתיים התראתי יחד עם קבוצה מחברי הליכוד בעכו כי מדיניותה הכלכלית של הממשלה תסב לנו מכה קשה.
ברור לי כי היו מספר גורמים למכה שספג הליכוד - חלקם דברים שקשורים בתדמית הליכוד אבל בעצם אמורים להיות נושא לתקיפת קדימה , הליכוד מהבחירות הבאות יבחר את רשימתו שלא ע"י מרכז הליכוד. עומרי שרון , צחי הנגבי , אפללו , רוחמה אברהם - כל מי שמדבר עליהם ותוקף את הליכוד שוכח לרגע שהם כבר לא שם , שמעתי גם הרבה פעמים דברים כנגד גדעון עזרא - כולם כאמור מקדימה היום. עדיין אנחנו לא נקיים לגמרי, אבל נעבור את התהליך שצריך.
בעכו אם נשווה בין תוצאת הליכוד לתוצאת מפלגת העבודה נראה שבעזרת עבודה יעילה יותר, היינו יכולים לעבור את מפלגת העבודה (פער של 82 קולות בלבד).
ש"ס וישראל ביתנו הם המנצחות הגדולות של עכו - אבל אני בראייה מקומית מאוד מרוצה ובטוח שבבחירות הבאות המצב יהיה הרבה יותר טוב- ככה זה פעם מנצחים ופעם מפסידים...

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 מרץ 2006, 08:03 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ואני חושב שבמידה מסויימת מפלגת העבודה זכתה לקטוף פירות בבחירות אלו.
בניגוד לרוב המפלגות(ליכוד במיוחד) הדגש מן הסתם היה הפעם על הפן החברתי/כלכלי,קמפיין שבעצם מפלגת העבודה היא זו שהוליכה אותו.
לראיה ,המפלגות שנחשבות חברתיות או קמו על בסיס שכזה הן המנצחות האמיתיות. ש"ס הגדילה כוחה לא בזכות היותה מפלגה דתית אלא משום שהדגל החברתי מונף בראש המחנה שלה, מפלגת הגמלאים הנאבקת על קיפוח חברתי/כלכלי ומפלגת העבודה ששמרה כוחה למרות עזיבת "אריות" כמו פרס רמון,דליה איציק ועוד.
מסקנה- לכולם מן הסתם החלק המדיני די דומה ובזאת אין הבדל. לא משנה מה אומרים -בסופו של דבר יעשו מה שמתאים לארה"ב .
עכשיו נראה באם יבוא האור בקצה המנהרה או שנשאר באפילה מוחלטת.
עכשיו נגמרו המילים ואני פוחד שחוץ מלדבר אין מי שבאמת יודע לעשות.....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: