אני הזכיר להם על מה מדובר במקרה הספציפי, וגם יביא להם עוד מקרים, שמעידים על שיטאתיות.
עוגמת נפש לעיתונאית עקב הטעית המפרסם מעיריית עכו
איש הקשר ''לאוניד'' ממס' פקס 04-9956078 פרסם כתבה נגדי בעיתון בשפה הרוסית
כמה ידוע לי, זה מס' פקס של לשכת מ''מ וסגן ראש העיר מר זאב נוימן , ואיש הקשר היחיד בשם הזה- הוא עוזר אישי של מר נוימן - לאוניד סבולסבסקי ( מס' 3 ברשימתו של נוימן בבחירות מוניציפאליות קודמות ועובד העירייה היום)
בית משפט השלום בחיפה
תא''מ 18157-07 מירו נ' סיומין ואח'
2008 יולי 08
בפני כב' השופט טובי אמיר
..............
לאחר הפסקה, ב''ב הצדדים:
הגענו להסדר פרשה, כדלקמן:
1. הנתבע 1 יפרסם התנצלות כשתוכנה כדלקמן:
'' התנצלות
אני, החתום מטה, סיומין בוריס, בעל עיתון אינטרפרס לשעבר מודיע בזאת:
א. ביום 22.06.06 פורסמה בעיתון שלי כתבה בשם ''חקירה מבצעים עיתונאים'', אשר ייחסה לגב' לריסה מירו מעכו התנהגות שאינה הולמת במסגרת תפקידה כמנהלת מחלקת הקליטה לשעבר בעיריית עכו, לרבות קשרים עם מתווכי דירות ( להלן – ''הכתבה'').
ב. הכתבה הוזמנה על ידי איש הקשר ''לאוניד'' ממס' פקס 04-9956078, ככתוב בהזמנה מס' 14 שנערכה על ידי גב' אנה אוסטרובסקי ומר מיכאל זאגר, ביום 20.06.06 על ידי עיריית עכו, והוזמנה ככתבה פרסומית מבלי שתוכן האמור בכתבה נבדק או אומת.
ג. הנני מתנצל בשמי ובשם העיתון בפני גב' מירו לריסה על עוגמת הנפש שנגרם לה עקב פרסום הכתבה ומצהיר כי האמור בכתבה אינו נכון, אינו מבוסס ופורסם עקב הטעית המפרסם''
עודף בקופת העירייה. אפשר גם להזמין כתבות פרסום נגד עיתונאית, שחושפת אופן הנהלות מיזם ''קליטה קהילתית'' בעכו וקשר בין עובדי העירייה ומתווכים.
זאת הזמנת הכתבה על חשבון קופת העירייה , שנעשתה על ידי מר לאוניד ממס' פקס
04-9956078 ( לשכתו של מ''מ וסגן ראשון של ראש העיר מר זאב נוימן)

זאת הכתבה

זה פסק דין