|
עכונט כדרך חיים |
 |
|
ריקארדו, בוקר טוב יקירי אני מודה לך. אני שמח שהפכת לי לבן שיח על בוב דילן ומוסיף זוויות ראיה משלך. לגבי העריכה המוסיקלית של התוכניות אני יכול לגלות לך שזה מצא חן גם בעיניי גיל מטוס. בכנות אם יש לפחות משהו שאני טוב בו בעשיה רדיופונית אז זה העניין הזה, שבאמת מדבר אליי יותר מהעניין של לדבר מול המיקרופון. כשרצו לשלב אותי בעשיה בתחנת רדיו מסויימת זה היה המכשול שלי, עם כל הכבוד לכל מגישי התוכניות שיש לי כבוד רב אליהם, אני מוכרח להודות שחשתי בזמנו שההצעה הזו באה כאילו אומרים לי שאם אני רוצה להתחיל לעבוד, אז קודם כל שאקח מטאטא ויאה ואתחיל לנקות.

מצחיק אותי לחשוב שלפני יותר מעשור שידרתי גם כמה תוכניות ברדיו כאן, בעכו שמאוחר יותר עבר לשדר רק מוסיקה מזרחית ומי שהחזיק אותה השתגע מזה שקראתי לתוכנית "קולטים אמריקה" והשמעתי מוסיקה אמריקאית, את בוב דילן ובכלל ברוח הסידרה הזאת. הוא רצה להעיף אותי מכל המדרגות, כי הוא אמר לי שלדעתו אין מישהו מבין תושבי העיר שיקשיב לדילן. לימים הוא אולי צדק, כשהיתה חנות דיסקים ברסקו (לא, לא נאווה) נכנסתי לחנות ושאלתי אם יש להם במקרה את הדיסק של דילן שיצא באותם ימים ואתה לא תאמין עיקמו לי את הפנים, כאילו לא מבינים לאיזה אמן אני בכלל מתכוון וענו לי שיש במקום את אלי לוזון. מה אני אומר לך ממש דומה. אבל במבט לאחור נראה לי שבמובן מסויים אותה תוכנית ברדיו מקומי הקדימה את זמנה, עובדה שאני משדר את המוסיקה של דילן ב"קול הקמפוס" ומדבר איתך על זה.
שבת שלום וסופשבוע נעים.
|
|
|