איציק ברבי צודק בדבריו ואני אומר זאת בצער גדול , הוא הטיב לתאר את הסיבות
לעזיבתם של עכואים רבים את העיר .
אמנם איני מכיר את איציק אלא מהפורום ואיני יודע את הסיבות שהוא עזב את עכו, אבל אני מבקש לתת פן אישי לנושא כמי שהיה פעיל ציבורית כמעט בכל מסגרת בעכו ואתן רק כמה דוגמאות על מנת לסבר את העין.
שימשתי בו זמנית בהתנדבות בתפקידים הבאים : יו"ר האגודה לתרבות הדיור ,יו"ר ועד הורים בבי"ס גורדון ,סגן יו"ר ועד ההורים באורט , סגן יו"ר ועד הורים עירוני, יו"ר ועד שכונת בן גוריון , חבר הנהלת המתנסים , חבר צוות היגוי שיקום שכונות , ומן הסתם עוד תפקידים ששכחכתי , נתתי את רוב זמני הפנוי לפעילות ציבורית בהתנדבות .
ולמה אני מציין את כל התפקידים הנ"ל ? לא להתהדר חלילה , אלא להראות מצב של אחד שבאמת תרם ממיטב זמנו לעיר אבל התאכזב באופן טוטאלי מהתוצאות
אני הגעתי לסף יאוש ולכן עזבתי את כל הפעילות הציבורית וכואב לי מאד על מצב העיר , הלואי ויכותי לעזוב גם אני אבל לצערי סיבות כלכליות מונעות זאת מבעדי.
אני רוצה "להוריד את הכובע" ולהצדיע לידידי הטוב אלברט לוי שהוא אחד היחידים בעיר שהיה פעיל יותר ממני על כך שטרם נשבר ועושה ימים כלילות להטיב את המצב ואתר זה אחד הסימנים לכך.
עלי אמרו חברים : עם בארזים נפלה שלהבת...
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|