קראתי במעריב NRG תגובות ...
חשבתי שמקומם כאן אז ...
http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/874/792.html.Shocked
Eran Dayan, 02/04/09 22:55
This is my dear uncle , I got the news this morning , and I am in a total shock , my uncles was a sweet person that always helped to anyone that needed , he was full with love of life and his family , I cant believe I need to talk about him as WAS. I will miss him so much.
its burning so hard to know I cannot see or talk to him anymore.
הגב לתגובה זו לערן דיין
אחד העם, 02/04/09 23:48
תשמור על עצמך שם בארה''ב.
אני בטוח שעמוס ושאר האחים דואגים לז'אק ושושנה על הצד הטוב ביותר.
הגב לתגובה זו
8.איש יקר איבדנו כולנו!!!
ד''ר מילר איתן, 02/04/09 22:43
לאלי היקר שכבר לא איתנו אבל ימשיך לעזור לנו תמיד איפה שלא יהיה - איבדנו היום איש יקר שתמיד - אבל תמיד עזר לכל מי שיכול היה לעזור - לו רק ביקשת !!!
היית אדם מקסים ותישאר תמיד כזה בשבילי ובשביל משפחתי משפחת ד''ר מילר יוסף ואיתן הבן וכמובן כל המשפחה !
אנו כולנו משתתפים בצער המשפחה הקרובה - אבל אלי היה בשביל כולנו חלק מהמשפחה של עכו - ותמיד נזכור ונאהב את האיש שתמיד עזר לכולם !
עצוב לי שלא הצלחנו לעזור לך כשנזקקת אתה לנו !
מקווה שתמשיך לשמור על כולנו מאיפה שאתה עכשיו !
באהבה
מד''ר מילר איתן וגבריאלה
ומד''ר מילר יוסף ומרים
נזכור ונאהב אותך תמיד ...
הגב לתגובה זו7.
איש גדול עם לב ענק - יהי זכרו ברוך
אחד העם, 02/04/09 22:24
עיר שלמה ואף הרבה יותר מכך משתתפים בצערה הכבד של משפחת דה קסטרו שאיבדה את היקר לה מכל.
שום דף ואף סיכום לא יכולים לתאר במלוא את פועלו של אלי למען הכל וכולם.
ישנם הרבה מאוד אנשים שחייבים לו את פרנסתם ואף את בריאותם ועוד ועוד...
אלי היה איש שבאמת כולם אהבו וגם הוא החזיר לכולם אהבה .
ליזי,איריס,חיים ושרית תהיו חזקים!
ולכל תושבי עכו וגם כאלה שמוקירים לו תודה,תגיעו מחר בהמונייכם לביניין העירייה לעבור על ארונו ולתת לאיש היקר הזה את הכבוד האחרון שכל כך מגיע לו.
אלי דה קסטרו - תודה !
יהי זיכרו ברוך.
ממני - אחד שבאמת אהב ואוהב אותך.
הגב לתגובה זו
6.פשוט לא קולטים...
אורית וסיגי, 02/04/09 22:23
לא להאמין שעל משפחתינו נפלה רוע הגזירה ה''משה'' שלנו הלך... את כולנו כינסת על מנת לחגוג... ואותנו הותרת פצועים כואבים ולא מאמינים... על מי מוטלת עכשיו השרביט להמשיך וללכד את המשפחה לתפארת שטיפחת מבטיחים לשמור אחד על השני אבל בטוח שבלי ה''ראש'' זה כבר לא יהיה אותו דבר. את כולנו לימדת לכבד, לתת ללא גבולות אבל על עצמך לשמור לא טרחת אם לא למענך לפחות למענינו אבל מסתבר שאיחרנו את הרכבת... אותך אוהבים ללא גבולות ולא מאמינים...פשוט קרועים
המשפחה האוהבת וכל החברים
הגב לתגובה זו
לאורית וסיגי (ג'ינג'ית)אחד העם, 02/04/09 23:44
תשמרו על ההורים שלכם (אריה וריבקה)
הגב לתגובה זו
5.לאלי
א, 02/04/09 19:24
אלי ,
אני רוצה שתדע שתמיד היית בלב שלי,תמיד אוהב אותך ואזכור אותך כדמות עם לב זהב ענק .
אני מבקש ממך סליחה שזאת הפרידה שלי ממך ,דברים שקרו גרמו לדברים להגמר כמו שהם נגמרו ואני מקווה שאני עדיין בלב שלך כמו שאתה בלב שלי ,
היית אדם טוב ונדיר ,בעל ערכים ואהבת הזולת.
עכשיו אתה מתנחם בזרועות נונו שהיה חסר לך כל הזמן ותדע שהשארת חור ענק בליבם של רבים.
המסורת שלך ושימך שתמיד יהיה זכור לטוב מנחם שמפעל חייך -האדם ,היה מהותי ויזכר לעד.
נקרע לי הלב ,אוהב אותך באמת .
הגב לתגובה זו