חדווה כתב:
"אז הבנת כי מס' הזכאים לבגרות- אינו תעודת עניות ".
את הגעת לזה לבד (עם קצת עזרא) בתגובותייך-קראי שוב רק את תגובותייך.אבל נניח שאני טועה .
חדווה כתב:
אני מדברת על מוסדות מוכרים כמו הטכניון או אוניברסטאות
בוודאי שהתכוונתי אליהם אבל לא רק הם מוסדות מוכרים.אני מסכים שהטכניון מעל כולם .
ישנם לא מעט מבוגרי התיכון בעכו שאף קבלו תעודות הצטינות ומלגות מהטכניון והאוניברסיטה וממוסדות מוכרים אחרים
שאלי את יוסי כמה בוגרים מעכו נמצאים במקום עבודתו .
ועברו מבחני כניסה קשים מאוד .
הבדיחה היא שאותם הורים
שתרצו את עזיבתם מעכו כדי לתת לילדים שלהם השכלה טובה יותר לא זכו לכךמקסימום זכו לתעודת בגרות ואח"כ עם הנתונים האלו לא היו מספיק טובים להמשיך !
אינני יודע מדוע את מזלזלת שוב ושוב בהשיגיהם של בתי הספר בעכו?
לו באמת היו תלמידים שלא מגיעים להישגים הייתי מבין ,אבל ישנם מורים טובים תלמידים שזוכים להישגים ונכון ישנם אלו שלא זכאים לתעודת בגרות אך הגיעו להישגים אחרים כל אחד ע"פ יכולתו האם זה פסול?
אני מבקש ממך להציג לי נתונים /עובדות מספרים לא אחוזים של אלו שעזבו את עכו בגלל רמת ההשכלה וזכו בתעודת בגרות והגיעו להישגים לאחר הצבא.
לדוגמא
עזבו את עכו 20 מהם 20 קבלו ת. בגרות ומהם 20 מהנדסים מהטכניון ומהם 20 עובדים כמהנדסים בטכניון סליחה אצל יוסי לאחר ראיון אתו .
האמת חדווה שנראה לי כי את אולי כועסת על נתונים שקבלת ולא דאגו לרשום את התובנות מהנתונים וזה הכי חשוב
תמיד אמרתי כי הנייר סובל הכל אך מסתתר מידע רב מאחורי כל נתון וכל אחד מציג זאת ע"פ מה שהוא רוצה שאחרים יראו .
דוגמא לכך הנושא החם
האלימות בישראל שמדי יום פונים לשרים שייתנו הסברים לגבי התובנות של הסטטיסטיקות שהוצגו לאחרונה כי הם לא בדיוק מתאימים לתחושת הציבור.