חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 16:22

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אמרתי לכם שהוא לא יחתום בעכו כי שחר לא רוצה את עכו בליגת העל
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2009, 20:59 
עכונט כדרך חיים

הרי זה ידוע ששחר לא בלע את זה שקבוצות כמו עכו ורעננה עלו ליגה אבל אל דאגה מיסטר שחר הפועל עכו תעמוד לך כמו עצם בגרון עוד הרבה שנים שתחיה ותסבול אמן סלה.
הרי שחר עבד על הפועל עכו מהתחלה אני מתפלא שירון אכל את ההבטחות שלו רנספורד בלו זגורי מימון הבטחות הבטחות לשוא שלעכו תהיה הזכות הראשונית על שחקני מכבי חיפה וגם עד אתמול הוא עדין האמין שבלו יגיע לעכו ובסוף איפה הוא חתם נכון בהפועל חיפה שחר היה שקרן וישאר שקרן והפועל עכו לא צריכים להסתמך על הבטחות כי אם אותם שחקנים שרוצים לא מקבלים למרות שכולם יודעים שהם לא ימשיכו בחיפה צריך לחתוך ולהביא שחקנים אחרים שחר עשה צחוק מהפועל עכו וזה ממש מרגיז כי כששחר רצה שחקנים אז מנערים של עכו עכו שיחררה ונתנה את ברכת הדרך טוב יעשו עכו אם יבינו שמכבי חיפה נטו פקה פקה דיבורים.
הלוואי והזר החדש הרשים היום ויחתום בעכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: אמרתי לכם שהוא לא יחתום בעכו כי שחר לא רוצה את עכו בליגת העל
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2009, 22:20 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
סמל אישי של המשתמש

סמי אל תדאג יש פתגם שאומר צוחק ראשון בוכה אחרון יבוא יום ואנחנו ניצחק לחיפה בפנים מכאן אני מאחל למכבי חיפה שיבוא לכם מנחוס ושיהיו לכם 7 שנים רעות ושתיתפרקו אמן כיי אנשים עשירים מאמינים רק במה שיש להם בכיס ואנשים פשוטים כמונו מאמינים באלוהים אל תדאג שחר בסוף אלוהים יעשה סדר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 01 ספטמבר 2009, 22:43 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אני מציע שבמקום לבוא בטענות לחיפה ולהטיל את האשם במישהו אחר כדאי שנתרכז בטעויות שאנחנו עשינו ויש לא מעט.
מכבי חיפה לא חייבת לנו כלום לא בעבר ולא בהווה. היא דואגת לאינטרסים שלה וככה זה צריך להיות.
אנחנו לא קראנו את המפה נכון ולכן אנחנו משלמים את המחיר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2009, 10:48 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אני אומר לכם ממקור ראשון: בלו רצה לשחק רק בהפועל חיפה. יש לו חברים שם (חלק עוד מגיל הנוער), קרוב לו והוא התרשם לטובה מהקהל. הוא גם היה נוכח במשחקי גביע הטוטו של הפועל חיפה (נגדכם ונגד נצרת) ואמר לכל מי שרצה לשמוע שהוא לא מוכן לשחק בשום קבוצה אחרת. סכנין, לדוגמא, הציעה למכבי הצעה הרבה יותר טובה ממה שהציעה הפועל ובמכבי ניסו לשכנע אותו, בלי הפסקה, לעבור לשם אבל הוא לא היה מוכן לשמוע.
אוהב ישראל- אנחנו מאחלים לשחר את אותם איחולים כבר הרבה שנים. עוד לפני תקופת רובי שפירא הוא ניסה לפרק אותנו בטענה ש"אין מקום ל-2 קבוצות בחיפה". אמנם הוא מנהל מעולה, אבל בן אדם מגעיל ודוחה. הוא ידרוס כל דבר אחר בשביל הצלחתו...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2009, 14:27 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

חברהה תירגעו מה יש לכם מיעקוב שחר הלוואי בעכו כזה בעל בית במקום להאשים את ירון או ציון אנחנו מאשימים את כולם מתי תבינו מכבי חיפה ויעקוב שחר לא חייבים לנו כלום נקודההההההה ותבינו את זה הם רק עושים לנו טובה שציון לא רוצה לפתוח את הכיס אז מכבי חיפה זורקים את השאריות ואין מה לעשות תאמינו לי בעכו יש תקציב לליגה לאומית כבר אחווה ערבה פי 3 יותר טובים מאיתנו ראיתם איזה שחקנים יש שם אנחנו נשמש השנה רק תפוארה של ליגת העל וחבל אני בטבעי תמיד חיובי אבל המצב שלנו קשה וקשה מאוד ואני כואב את הקבוצה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2009, 15:52 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

לכו תשנו על האף
תכניסו לכם טוב לראש אין כמו יעקוב שחר בכדורגל הישראלי.אישיות יוצאת מן כלל האיש שהקפיץ את הכדורגל הישראלי בכמה רמות בזכות ניהול מדהים ברמה אירופית.
מכבי חיפה לא חייבת לאף אחד דין וחשבון איפה שחקן זה או אחר ישחק .שחקן שמועמד לעכו או סכנין או הפועל חיפה ישחק אצל כל המרבה במחיר.אין כאן מתנות הכל ביזניס למה שחיפה מעוניינת בשחקו מסויים אז היא מקבלת אותו בתרומה?חחח רק אמש נוכחנו לדעת שיעקוב שחר שלם על שחקן בינוני עם פוטנציאל ענק כמו עלי עותמן חצי מיליון דולר .
שבית"ר ירושלים ומכבי ת"א פיזרו בשנים האחרונות מיליוני שקלים על שחקנים בינוניים מכבי חיפה לא השתוללה וחיכתה בסבלנות לקריסה הכלכלית שלהם ולימים מסתבר שצדק .הכדורגל הישראלי חייב להוקיר את פועלו של יעקוב שחר וקידומו.
המועדון הזה הגיע פעמיים לשלב הבתים בליגת האלופות ופעמיים לרבע גמר גביע וואפה ושמינית גמר המחזיקות.מכבי חיפה הביאה הרבה כבוד לכדורגל הישראלי.
יעקוב שחר ב23 שנה הוביל את מכבי חיפה ל11 אליפויות קידם שחקנים לליגות הבכירות באירופה והרבה שחקנים לעומת שאר המועדונים העלובים של ביתר ומכבי תל אביב שמנוהלות בצורה חובבנית ולא מצליחה לייצא שחקנים לאירופה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2009, 22:54 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

ולקרוא ולצחוק....הודעה של תלמיד כיתה א'...........שחר לא רוצה את עכו בליגה?.......אויייייי נו באמת.

ממש מעניין לו התח.....מכבי חיפה הקבוצה הכי גדולה בארץ ,משחקת בליגת האלופות ומר סמי חושב ששחר מעניין אותו הפועל עכוץחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2009, 22:59 
עכונט כדרך חיים

מיסטר פיש תצחק כמה שבא לך כן שחר לא רוצה את הפועל עכו בליגת העל כן הפועל עכו רעננה ועוד מציקים למיסטר שחר שרצה ליגה של 10 לא 12 חושב שהוא בעל הבית של הכדורגל הישראלי שילך יחפש מי ינענע אותו .
אז אל תבלבל את הבצים אתה נשמע יותר אוהד מכבי חיפה מאשר הפועל עכו לך תצוטט בפורום של חיפה מיסטר פיש.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2009, 23:14 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

בינתיים מי שהיה גר 10 שנים בחיפה ונעלם מהמגרשים זה אתה ולא אני

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2009, 13:51 

סמי עזוב אותך מיסטר פיש צודק חחחח
לגיטימי שיעקוב שחר ירצה ליגה של הקבוצות הגדולות ולהזכיר לך שלא רק הוא התנגד למהלך של לוזון אלה כל הקבוצות הגדולות בליגה
ולדעתי ולדעת מירב האוהדים בארץ שהמהלך של אבי לוזון הוא לא נכון ולראיה כמות הקהל שמגיע למגרשים עקב העדר קבוצות אטרקטיביות.
כמובן שאנחנו שמחים מהמהלך כי עכו שלנו בליגת העל.
אבל אתה צריך להבין גם את הצד של הקבוצות הגדולות שזה גם פוגע להם בהכנסות .
חוץ מזה זה לא פייר שבשלב הפליאוף מורידים מחצית מהנקודות שכל קבוצה צברה
שורה תחתונה רק קנאים יכולים ללכלך על יעקוב שחר תראה לי מישהו בארץ שתרם לכדורגל כמו יעקוב שחר?
ולגבי אוהדי הפועל חיפה אתם צריכים להתבייש כי יעקוב שחר לאחר מות רובי שפירה שהקבוצה הייתה בקריסה כלכלית סייע להפועל חיפה בשחקנים ובכסף ונכון שהוא יזם איחוד כי רצה להקים קבוצה חזקה אחת בעיר חיפה ולקרא לה על שם רובי שפירא.
שניהם היו חברים והכוונה שלו הייתה לעזור

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 ספטמבר 2009, 14:11 
עכונט כדרך חיים

דפקט גם שגרתי בחיפה הייתי מגיע למשחקי בית חוץ בכלל מה אני מתווכח עם אחד כמוך חבל על האותיות שאני מבזבז עליך לך תישן על האף

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: