חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 01:33

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לא קשור ישירות לעכו, אבל רוצה לדעת מה אתם חושבים.
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2009, 01:45 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

היי,

קראתי איזה הצעה של מישהו להתאגד בשביל לדרוש פרמיה דיפרנציאלית על ביטוח רכב... אני באופן אישי מאוד התרגזתי על מה שכתוב שם, שנראה לי מגוכח באופן יוצא דופן. חלק מהרעיונות שלו זה שמי שמהווה סיכון גבוהה יותר להפסד מבחינת חברת הביטוח, צריך לשלם יותר. כלומר, מי שמרבה לנסוע עם רכב מלא, למשל זוג הורים עם שלושה ילדים, צריך לשלם פרמיה גבוהה יותר. מי שמשכיל יותר, ישלם פרמיה נמוכה יותר (בגלל שנמצא קשר חיובי בין השניים - אלוהים יודע מי מצא את הקשר הזה), אבל זה לא כולל סטודנטים שנוהגים "לעשות סמים".... ואם זה לא היה מופרך מספיק, אז הוא מציע לגבות מראש פרמיה גבוהה יותר מערים מועדות לפורענות כמו לוד ונתניה, רק מעצם זה שהנהג גר בעיר. עוד לפני שהזיז את הרכב מהחניה. סתם התסכלתי באיזה אתר ביטוח רכב לראות ממש לפי מה החישובים בדיוק, והכל נראה לי הגיוני.
לפעמים אני ממש מופתעת מרעיונות של אנשים... לרעיון הזה יש פוטנציאל לפגוע ביותר אנשים מאשר לעזור...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: לא קשור ישירות לעכו, אבל רוצה לדעת מה אתם חושבים.
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2009, 09:16 
אורית
נכון גם אני קראתי בעבר רעיונות דומים
הרעיון שהובא יכול להיות שהרחיק לכת ואינני מסכים עם כל הסעיפים

יחד עם זאת אני כן חושב שחברות הביטוח עדיין מוכרות פוליסות יקרות ובנוסף גם אגרת הרישוי

בשנים האחרונות ישנה באמת התחשבות מסוימת שמקלה או מחמירה עם בעל הפוליסה

היה גם מי שטען שהחמרה יכולה גם להיות אחת ממדרכי הפעילות במלחמה בתאונות הדרכים
אני עם טענה זו מסכים בהחלט ובטוח שיש אתי שותפים רבים

כך שיש עדיין מקום לשינויים בפוליסה ובמיוחד להקלה עם אותה אוכלוסיית נהגים ש-

דוגמא מאוד ברורה

נהג מתחת גיל 24 ומעל 24 יש שינוי במחיר
אך

נהג עד גיל 24 שנוהג מעל שנתיים וללא עבירות תנועה מדוע ישלם יותר מנהג שגילו מעל 24 בעל וותק של 10 שנות נהיגה וברשותו עשרות עבירות תנועה משמעותיות?לעיתים אף שלילת רשיון

ונהג מעל 24 עם עבירות ונהג מעל 24 ללא עבירות מדוע ישלמו אותו סכום

ישנם עוד כאלו ניגודים ושוב צריך לבדוק כל הצעה אך כנראה שחברות הביטוח לא כל כך מעונינות להתעמק בזאת יחד עם זאת אנו רואים קצת שינויים מפעם לפעם בשל תחרות

ובאמת חשוב לראות את רשימת ההקלות מול העיניים כדי להתמקח על מחיר עם סוכן ביטוח בעת חידוש הפוליסה

אז כשמציעים רעיונות לעיתים חלק מהם יש בהם היגיון ולצערינו כסף והיגיון לא בהכרח הולכים ביחד וחברות ביטוח לא ממהרות להקשיב לרעיונות שאולי לא יישנו כלום מרווחיהם כי הרי על כל הקלה ישנה החמרה .

מעניין באמת לשמוע דיעות נוספות

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: