טוב שלא אני - את אומרת ''שופכים עליה ( על שכונת בורלא) כסף ללא הכרה על מנת לשפר''. גם אני כך חושבת ולא מהיום. השאלה- מה נעשה בכסף ומי מתושבי השכונה הרגיש את הכסף ( לא נדבר על תפקידים לחברים)?
אם בכסף ללא הכרה לא מסוגלים לארגן ניקיון יום יומי, חדרי ביטחון, חוגים לילדים, עצים ודשא - אז תשובה ברורה כאור הים. פעם אחרונה ראיתי ממטרות עובדות לפני מלחמה במאי 2006.
הייתי רוצה לראות שכונה שלך ללא ניקיון חודש ברציפות - מה היית צועקת? הייתי רוצה לראות בשכונה שלך מכוניות מסתובבות בין חדרי המדרגות, איך היית מגיבה? שכונת בורלא לא מטופלת מ 2006 עד היום. מה תוצאות הזלזול בתושבים ראינו ביום הכיפור. למי יש אינטרס בזה? ללריסה?
למי יש אינטרס להפוך מדשאה למגרש מכוניות, מדרכות לכבישים, שבילים בין הביתים למזבלה, חדרי מדרגות לשירותים ציבוריים, חניה לתכנת מוניות? ללריסה?
את בגיל של בנות שלי ואני שמחה שחינכתי אותם אחרת. חינכתי אותם לכבד אנשים ולהקשיב. תנסי פעם לשמוע לא רק עצמך, אפילו אם את לא מסכמה עם אחר. הוא גם בן אדם והוא לא פחות ממך אוהב את העיר. לאהוב- זה לא להמתיק, אלא- לומר את האמת ולהוביל אל השינוי הרצוי. תלמדי, ילדה, שרוב - הוא לא צודק,הוא- עדר. רק מיעוט עם אישיות משנה את העולם.
|
|