|
בעכו לא מסתירים את חששם שנצרת, שנמצאת בתנופה, תרגיש כמו בבית באצטדיון "גרין" שבנצרת עילית ובו משחקת עכו השנה. ההערכה היא שכ-2,000 אוהדי נצרת יגיעו ויעודדו את קבוצתם שתגיע ללא החלוץ המוצהב שלה, תומר חמד המצוי בכושר מצוין, עובדה שמשמחת את העכואים.
לעכו נותרו שלושה מחזורים לסיום כאשר לזכותה יהיו שני משחקי בית מול נצרת והפועל חיפה כשבתווך יתקיים משחק חוץ בווינטר מול הפועל ר"ג. בעכו משוכנעים שניצחון במחזור הקרוב יסמן את ההיחלצות משני המקומות האחרונים שמובילים ללאומית. בעכו מודאגים נצרת ירגישו כמו בבית אני מודאג ממשהו אחר אך יעלו הפועל עכו למשחק במגמה הגנתית או מגמה התקפית ,נראה את עכו של פ"ת או נראה את עכו של רעננה זה מה שמדאיג . נצרת תחסר את מלך השערים שלה והחלוץ הכי חם בתקופה האחרונה תומר חמד וזה ישחק לטובת הפועל עכו כי כל המשחק מושתת על תומר חמד וראינו את זה בתקציר המשחק של נצרת נגד פ"ת . הפועל עכו צריכה להיות מפוקסת מאוד מאוד בחלק ההגנתי ודודו גורש צריך לתפוס יום ענק כמו בהרבה משחקים בהם תפס גורש שבתקופה האחרונה רואים שלדודו יש ירידה ביכולת וזה מורגש היטב במשחקי הקבוצה. ההגנה הכי טובה היא ההתקפה ויש לנו את הכלים לתקוף ולתת גולים חוץ מהמשחק נגד רעננה כל משחק עכו הבקיע מינימום 2 שערים ,אני רוצה לראות את כל מערכי הקבוצה מתפקדים כמו מכונה משומנת נלחמים על כל כדור ונותנים את הלב והנשמה חלילה הפסד במשחק הקרוב יכול לגרום להדרדרות שאפילו לא תוביל אותנו למבחנים אז כולם יודעים מה המשימה השבת והיא אך ורק ניצחון ניצחון ניצחון הקבוצה שהכי מגיע לה להשאר מכל החבורה שנלחמת נגד הירידה היא הפועל עכו ואת זה כולם כאחד צריכים להכניס לראש טוב טוב ולבצע את המוטל עליהם במשחק עכו של פ"ת נצרת יכולה לחלום בהקיציס עכו כמו נגד רעננה ונצרת יכולה לחגוג אז חברים תנו את כל כולכם במשחק כי ניצחון על נצרת זה ארבע נקודות ולא שלוש שלוש נקודות לפי החוק ועוד נקודה זה הבונוס על הפרש השערים שלעכו יש על הקבוצות מתחתיה.
אז חברים אני קורא לכולם להגיע ולתמוך בקבוצה זה הזמן לתמיכה שלכם בכולם בהצלחה לשחקניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מי שמאמין לא מפחד את האמונה נאחד כי לנו יש את מלך העולם והוא שומר עלינו מכולם קדימהההההההההההההההה הפועל עכוווווווווווווווו
|
|