יוסי הכל נזקף לזכות האתר הנפלא הזה. יש בו דברים שמספרים המון על העיר הנפלאה, עכו. איך אפשר שלא להנות מההתכתבות עם נירה? היא משתפת בחוויות קסומות ובלתי רגילות. נירה, זה מרגיש נהדר להתייחס ולכתוב ואני מניחה שזה בגלל שכל סיפור שלך, נירה, מעורר סקרנות ועניין. זה כמו לפתוח אריזה של מתנה בכל פעם מחדש, ובאותה נשימה אומר, הללויה..........יפית כתבה לך במייל. קיוויתי שכך ואני רוצה שנפגש כולנו באוגוסט. ביקרנו אצל הוריי שלשום. בערב טיילנו לאורך הטיילת. לא הייתי שם מזמן, והופתעתי לראות איזה מקום יפה וכמה מטיילים היו שם. מסביב נורות כחולות בצורת מגן דוד, המדרגות לכוון הים, ספסלים והכל מסודר ונקי. אחד המקומות היפים והמפתיעים בעיר. הבנתי ששיקמו את הטיילת כבר מזמן, רק שלי לא יצא לראות, ועכשיו בחופש I have aplenty of time. קיץ, קיץ, המון קיץ, אז זה נכון שאין ים במעלות, אך קרוב למקום מגוריי נמצאים חוף בצת וחוף אכזיב. אנו קרובים לשם מרחק נגיעה ואני מתכוונת בדיוק כמו בקיץ שעבר לקחת את הילדים, לטייל ולהנות מהים הגדול והמדהים הזה. זה אחד מהדברים הכיפיים בשבילם חוץ מאשר לבלות בקניונים. מעבר לכך, יתחילו להנות בקייטנות החל מיום א'. אה.........לגבי הספר שציינת, אכן שמו "רומן משפחתי". המחברת היא עדנה מזי"א המהוללה. המחיזו את העלילה בשנת 1996 בקאמרי. חשבתי שרק לי זה קורה כאשר הקלדתי את המילה "התגנב" יצא לי "התלקח" וחשבתי שזו טעות בהקלדה. מסתבר שהתוכנה לא מסמפטת את המילה הזו. גיליתי עוד כמה שגיאות שלי במהלך הכתיבה וזה בטח בשל מהירות ההקלדה, טוב אבל פה מותר לשלוח גם ללא הגהה, בכל זאת זו לא הקפדנות היתרה של כל דבר שנכתב בביה"ס. תודה על ההבנה. הבית שלי הפך למחנה אינדיאני. הבנים חוגגים, ואני מנסה בכל דרך שיהיה מעניין. כבר שכחתי כמה זה קשה. בסוף היום אני צונחת. עכשיו צריך להתארגן לקראת יום הולדת של חבר של נועם. הוא יחגוג בבריכת השחייה. האם אתם כבר בסין? שבת שלום!
|
|